Η Cosmos Plants A.E. γεννήθηκε το Μάιο του 2010 με την αξιοποίηση πάνω από τριάντα χρόνων εμπειρίας και επαγγελματισμού. Οι ιδρυτές της, Βάϊος Κωστούλας και Στέλιος Αντωνάκης, έδωσαν νέα ώθηση στην επαγγελματική και εμπορική ανάπτυξη, εντοπίζοντας τη δύναμη της δημιουργίας μιας ομάδας αποτελεσματικής και παραγωγικής, με σαφείς στόχους τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρεία εδρεύει στον Βόλο, όμως ο κεντρικός πυρήνας της βρίσκεται στην οδό Ορτανσίας 74, 136 72 Αχαρναί Αττικής. Στεγάζεται σε ένα νέο ανανεωμένο χώρο οχτώ (8) στρεμμάτων με μεγαλύτερη ποικιλία φυτών (είδη – μεγέθη) και προσφορών, με άνετους και καθαρούς χώρους, έτσι ώστε να κάνει τη διαμονή του πελάτη ευχάριστη.

image-2018-18 image-2018-8

Η Cosmos Plants A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας ανθοκομικών και καλλωπιστικών φυτών, όπως και στην εμπορία κεραμικών και λοιπών συναφών ειδών. Απευθύνεται σε διάφορα καταστήματα λιανικής πώλησης όπως ανθοπωλεία, garden centers, καθώς και σε γεωπόνους, κηποτέχνες, εταιρείες πρασίνου, και δήμους.

Η εταιρεία πιστοποιήθηκε το 2014 για την καλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της με το ISO 9001:2008.

logo-b pistopoiisi-tuv-intersert

Οικονομικά στοιχεία:  2014  |  2013  |  2012